امام جمعه رامشیر گفت: ضروری است که نماینده حوزه انتخابیه معضلات و مشکلات شهروندان خود را بر اساس اولویتبندی بررسی و برای رفع آنها گامهای موثری بردارد.
به گزارش روابط عمومی نهاد امامت جمعه رامشیر، سیدسلمان هاشمی امام جمعه این شهرستان ظهر امروز در خطبههای نمازجمعه این هفته در مصلای این شهر با اشاره به هفته محیط زیست اظهار کرد: سوزاندن بقایای گیاهی محصولات کشاورزی، خصوصاً سوزاندن کاه و کلش گندم بعد از برداشت، در شهرستان رامشیر به معضل بزرگی برای کشاورزی و محیط زیست تبدیل شده است.
وی با اشاره به حدیثی از امام علی(ع) گفت: اهتمام تو به آباد کردن زمین، باید بیش از همت گماردن تو، به جمع درآمد باشدزیرا رفاه مردم تنها در سایه آن تحقق مییابد و با آلوده بودن محیط زیست؛ هم نیروی انسانی و هم امکانات طبیعی در معرض آسیب است.
امام جمعه رامشیر در ادامه به آغاز به کار مجلس دوازدهم اشاره کرد و افزود: مردم از نمایندگان منتخب انتظار دارند سبک زندگی اسلامی و فضائل اخلاقی را در عرصه چالشهای سیاسی و انجام مسئولیت نمایندگی رعایت کنند.
وی تصریح کرد: نماینده حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر مجلس شورای اسلامی نماینده همه مردم ایران و خصوصاً نماینده دو شهرستان است.
هاشمی عنوان کرد: ضروری است که نماینده حوزه انتخابیه معضلات و مشکلات شهروندان خود را بر اساس اولویتبندی بررسی و برای رفع آنها گامهای موثری بردارد.
رییس شورای فرهنگ عمومی رامشیر در فراز دیگری از سخنان خود سی و پنجمین سالگرد ارتحال امام راحل (رحمه الله علیه) را تسلیت عرض گفت و به چند ویژگی برجسته امام راحل اشاره کرد و گفت: قیام لله(قيام برای خدا) یکی از ویژگی های برجسته امام راحل بود. امام خمینی(ره)، مبنای حرکت انقلابى که شروع کردند "قیام برای خدا" بود. امام در اين حرکت انقلابی که شروع کردند، "قدرت الهی" را تنها پشتوانه «قیام لله» میدانستند. احساس باختن و خسارت در "قیام برای خدا" معنی ندارد. لذا پیروزی انقلاب اسلامی از ثمرات "قیام لله" بود.
هاشمی اعتقاد و اعتماد به نیروی مردمی را دومین ویژگی برجسته امام راحل دانست و گفت:خصوصیت دیگر امام راحل، اعتقاد و اعتماد به نیروی مردمی بود و میفرمودند: همه کارها از امور نظامی و اقتصادی گرفته تا سیاسی باید به مردم سپرده شود و ایشان اعتقاد داشتند که اگر کارها به مردم سپرده شود همه مشکلات حل خواهد شد.
فرمايش رهبر فرزانه انقلاب را فراموش نکنيم که ايشان حل مشکلات اقتصادی مردم را، در گروی به صحنه آوردن مردم میدانند. شعار امسال ايشان هم اين بود، که اگر بخواهیم جهش تولید داشته باشیم، باید اقتصاد را مردمی و پای مردم را به عرصه تولید به نحو محسوسی باز کنیم.
خطیب نماز جمعه در ادامه به ویژگی خدمت به مردم و حامی محرومان و مستضعفان اشاره کرد و افزود: امام خمینی (ره) هیچ عبادتی را بالاتر از خدمت به خلق نمیدانستند. امام راحل طرفدار قشر مستضعف بودند، و همیشه به مسئولان گوشزد میکردند، که به هیچ عنوان، قشر محروم و مستضعف را فراموش نکنند.
از منظر امام، محرومان و مستضعفان، پایه و زیر بناى اصلى انقلاب اسلامى بوده و در بزنگاه هاى حساس پاى کار انقلاب بوده اند. لذا شاگرد مکتب ایشان آیتالله رئیسی شهید خدمت و خادم الرضا علیه السلام خادم مردم و حامی محرومان و مستضعفان بود.
لذا تشییع چند میلیونی رئیسجمهور فقید و همراهان عزیزش، مانند تشییع میلیونی امام امت، به واسطه "خدمت به مردم " است که منجر به جذب دلهای مردم شد.
امام جمعه رامشیر در ادامه سخنان خود به قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ پرداخت و گفت: قیام ۱۵ خرداد هم یک قیام مردمی و خود جوش بود. علت این قیام هم این بود که در روز عاشورای آن سال، امام امت حقایق افشا نشدهی را با مردم در میان گذاشتند.
یکی از جملات مهم امام این بود که فرمودند: «اسرائیل میخواهد در ایران، اسلام، قرآن و روحانیت نباشد.
حساسیت دستگاه در مقابل این مطالب به قدری بود که شب نیمهی خرداد امام را در تهران زندانی کردند.
روز نیمهی خرداد ،مردم در شهرهای مختلف به خیابانها ریختند، و دستگاه جبار، مردم را در خیابانها و میدانها به رگبار بستند و آن روزها رقم پانزده هزار شهید در زبانها میگشت.
هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود به خیمه سوزان رفح پرداخت و گفت: همین رژیم صهیونیست غاصب و کودک کش، که" امام امت" آن را به غده سرطانی تشبیه کردند،بازهم هولوکاست دیگری را رقم زد، و بمبهای ۱۰۰۰ کیلویی، یکی از مرگبارترین حملات خود را به این شهر انجام داد.
آنچه که در این میان، دلها را آتش میزند و چشمها را اشکبار میکند ،صحنههای جانسوز از آتشی است که در خیمههای مردم بیپناه اما صبور غزه افتاده است.
همه جهان باید بر علیه این هولوکاست انسانی که کورههای واقعی کودکسوزی است فریاد بزنند.