menusearch
salmanhashemi.ir

حجت الاسلام و المسلمین سیدسلمان هاشمی: شب های قدر فرصتی طلایی و استثتایی برای تعیین سرنوشت انسان ها و گشایش در کارها و مشکلات است /مجلس با استفاده از ابزارها و ظرفيت‏هاى قانونى خود مى‏ تواند نقشى مهم و تعيين‏ کننده در مبارزه با فساد داشته باشد

جستجو
۱۳۹۸/۳/۳ جمعه
(0)
(0)
حجت الاسلام و المسلمین سیدسلمان هاشمی: شب های قدر فرصتی طلایی و استثتایی برای تعیین سرنوشت انسان ها و گشایش در کارها و مشکلات است /مجلس با استفاده از ابزارها و ظرفيت‏هاى قانونى خود مى‏ تواند نقشى مهم و تعيين‏ کننده در مبارزه با فساد داشته باشد
حجت الاسلام و المسلمین سیدسلمان هاشمی: شب های قدر فرصتی طلایی و استثتایی برای تعیین سرنوشت انسان ها و گشایش در کارها و مشکلات است /مجلس با استفاده از ابزارها و ظرفيت‏هاى قانونى خود مى‏ تواند نقشى مهم و تعيين‏ کننده در مبارزه با فساد داشته باشد

به گزارش روابط عمومی نهاد امامت جمعه شهرک طالقانی؛حجت الاسلام و المسلمین سید سلمان هاشمی ظهر امروز درخطبه های نماز جمعه این هفته با تسلیت فرارسیدن ایام شهادت مولای متقیان امام علی علیه السلام؛اظهار کرد:لیالى مبارک قدر در ماه رمضان، مصادف با شب‏هاى به شهادت رسیدن امیرمومنان على(ع) است؛ شخصیتى در تاریخ اسلام، که مستجمع جمیع خصائص و ویژگى‏هاى الهى و معنوى فردى و اجتماعى است. مقام و منزلت آن حضرت در مرتبه‏اى از عظمت و بزرگى قرار دارد که تنها شخصى همچون رسول خدا(ص) که به اسرار وجودى عالم آگاه است مى‏تواند در وصف شخصیت آن حضرت سخن میگفت: «اى على! خداوند متعال را نشناخت به حقیقت شناختنش جز من و تو، و تو را نشناخت آن‏گونه که حق شناختن توست، جز خدا و من.» و نیز آن حضرت، على(ع) را با حق و با قرآن، و حق و قرآن‏را با او و لازم الاتصال و غیرقابل جدایى معرفى نموده است.

 

وی افزود:اما دشمنان و کوردلان منافق، نه تنها از این چشمه همیشه جوشان معرفت و حقیقت الهى ذره‏اى بهره نبردند، بلکه همواره نقشه مبارزه و خدعه با آن امیر عدالت گستر را در راس اهداف خود قرار دادند و سرانجام شمشیر جهل و نادانى و حرص و دنیاطلبى و تحجر را در شب نزول ملائکه الهى بر فرق مقدسش فرود آوردند و در ۲۱ ماه ضیافت الهى او را به شهادت رساندند تا رمضان، ماه شهادت برترین بنده خدا و صاحب ولایت الهى‏اش گردد و دل‏هاى محبانش را تا ابد داغدار فقدانش کند،ان شاء الله شاهد حضور پر شور مردم روزه دار و ولایتمدار شهرک طالقانی و حرکت دسته جات عزاداری در روز شهادت امیرالمومنین(ع) در شهرک طالقانی باشیم.

 

هاشمی درادامه گفت:در شب ها ی قدر مقدرات خلق زمین مطرح، تعیین و امضا می‌شود،این شبها برای نزدیک شدن به خدا، توسل و توجه، توبه و شب پیوند با ولایت است،شب های قدر فرصتی طلایی و استثتایی برای تعیین سرنوشت انسان ها و گشایش در کارها و مشکلات است،فرصتی برای خوب شدن و خوب ماندن است که شخص باید این تصمیم را برای یک عمر انتخاب کند.

 

وی عنوان کرد:طبق احادیث وارده، در این شب ها ملائکه و روح به زمین فرود می‌آیند تا به نظم بخشی و تنظیم زندگی یک سال آینده مسلمانان و غیرمسلمانان بپردازند،مطابق احادیث متقن و معتبر، آنها به این منظور نزد صاحب لیلة القدر که همان امام و حجت خداوند است می‌آیند؛ به این ترتیب پروردگار متعال می‌خواهد به نوع بشر بگوید که برای یک سال آینده زندگی تان باید به حجت خدا که در زندگی شما اثرگذار است، توجه کنید و بر این اساس، شب قدر شب توسل به وجود حضرت ولیعصر(عج) است.

 

امام جمعه شهرک طالقانی با تبریک سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر؛ نماد ايستادگى ومحور مقاومت‏؛بیان کرد: سوم خرداد ماه يادآور حماسه جاودانه آزادى خرمشهر و بيرون کردن متجاوزين رژيم بعث عراق از اين شهر حماسه آفرين تا ايستادگى يک ملت در برابر سلطه گرانى است که با گفتمان مقاومت، به نتيجه رسيد،اگر امروز فرهنگ شهادت‏ طلبى در هر کوى و برزنى از عراق، سوريه و يمن سارى و جارى است، نبايد فراموش کرد که حشدالشعبى در عراق، حزب‏الله، زينبيون و فاطميون در سوريه و انصار الله در يمن، پيروز ميدان مبارزه با تکفير و مقابله با متجاوزين، الگوى خود را تفکر مقاومت ملت ايران در طول ۸ سال جنگ تحميلى و ايستادگى مردم با دست خالى در آزادسازى خرمشهر در سوم خرداد ۱۳۶۱قرار داده ‏اند. داشتن توان موشکى براى آن است که از تکرار دزفول ‏ها و خرمشهرها جلوگيرى شود از موشک‏باران‏هاى ديوانه ‏هايى همچون صدام جلوگيرى و استقلال و امنيت کشور در برابر هر تجاوزى حفظ شود.

 

وی افزود: امروز هرگونه مذاکره در باب توان موشکى کشور مغاير با امنيت ملى کشور خواهد بود و شايد بتوان گفت که اصرار آمريکا و اروپا بر مذاکره موشکى نيز براى تکرار سناريوى دوران صدام باشد که هدف از آن تضعيف‏سازى ايران در برابر تهديدات منطقه ‏اى و جهانى است.

حجت الاسلام هاشمی با اشاره به فرارسیدن پنجم خرداد مصادف با شکست ارتش صهيونيستى؛خاطر نشان کرد:پيروزى حزب ‏الله، اثبات کارايى و تأثيرگذارى مقاومت و اهميت سلاح آن به‏عنوان عامل مهم بازدارندگى در برابر رژيم صهيونيستى بود،امروز در نوزدهمين سالگرد پيروزى حزب ‏الله بر ارتش صهيونيستى وآزادسازى جنوب لبنان، حزب‏الله قوى‏تر و منسجم‏ تر از هميشه آماده پاسخگويى به تهديدات است. چنان‏که سيد حسن نصرالله بارها تأکيد کرده، اگر ارتش صهيونيستى کوچکترين تهديدى عليه لبنان صورت دهد، هيچ نقطه ‏اى از اين رژيم امن نخواهد بود و موشک‏هاى حزب ‏الله، نابودى اين رژيم را رقم خواهد زد، ان شاء الله روز جمعه روز جهانی قدس مردم روزه دار شهرک طالقانی همچون سالهای گذشته با حضور چشمگیر خود در راهپیمای عظیم مشت محکمی بر دهان استکبار و کشورهای مرتجع بزنند.

 

خطیب نماز جمعه شهرک طالقانی در فراز دیگری از خطبه ها با اشاره به فرارسیدن هفتم خردادماه روز مجلس؛عنوان کرد: هفتم خردادماه مصادف با سالروز افتتاح اولين دوره مجلس شوراى اسلامى در سال ۱۳۵۹ که به همين مناسبت اين روز را «روز قانونگذارى و هفته مجلس» ناميده ‏اند،در حالى مجلس دهم، سومين سال عمر خود را کم کم به پايان مى‏برد که کارنامه آن در حوزه‏هاى گوناگون، نشان مى‏دهد به‏ طور کلى نمی‌توان نمره درخشانى به این عملکرد داد،چراکه مجلس در بزنگاه‏ ها و پرونده ‏هاى مختلف و مهمى که اين روزها جامعه و کشور درگير آن است، مى‏توانست عملکرد بهتر و قابل دفاع‏ترى از خود بروز دهد،اما این روزها مجلس در کجاى امور است؟

وی متذکر شد: مجلس با استفاده از ابزارها و ظرفيت‏هاى قانونى خود مى‏تواند نقشى مهم و تعيين‏ کننده در مبارزه با فساد داشته باشد،با مرورى بر عملکرد مجلس دهم طى سه سال اخير نشان مى ‏دهد، نمايندگان نتوانسته‏ اند اين نهاد مهم و حياتى را در جايگاه اصلى خود يعنى راس امور بنشانند. در حالى که کشور در جنگ اقتصادى به ‏سر مى‏برد، انتظار اين است که مجلس با تصويب قوانين بازدارنده، مانع افزايش قيمت‏هاى افسار گسيخته شده و مسير سودجويى دلالان و سود جويان را ببندد،سؤال این است که نمایندگان مجلس به‏ عنوان موکلان ملت درکجاى این معادله قرار دارند؟ملت درکجاى اين معادله قرار دارند؟

هاشمی تاکید کرد:دلایل این ضعف متعدد است،يکی به حواشى بازمى گردد که برخى از نمایندگان متاسفانه با عملکرد خود و اظهارات جنجالى در فضاى واقعى و مجازى، بیشتر در پى شهرت و مطرح کردن خود هستند و به نتیجه کار چندان توجهى ندارند و مورد بعدی به رابطه نمایندگان و دولت؛نمایندگان براى عمل به وعده‏ هاى خود در حوزه انتخابیه نیاز به بودجه و همراهى مدیران اجرایى کشور دارند. همین نیاز، زمینه ساز برخى روابط نامتعارف و باج دادن‏ها و تهدیدهاى سیاسى مى‏شود.نمایندگان مجلس کارنامه قابل قبولی در سه سال گذشته نداشته اند و یکی از موارد مورد بحث برجام بود که باید پرسید؛مجلس شورای اسلامی چند طرح و لایحه در مقابل خباثت های آمریکایی ها ارائه و تصویب کردند؟ در خصوص نقض برجام چه لایحه ای را تصویب کردند؟

 

 

امام جمعه شهرک طالقانی در پایان یادآور شد: وجود مرکز اورژانس در شهرک طالقانی یکی از موارد مهم و ضروری درحوزه بهداشت و درمان است،از آنجاییکه در گذشته این مرکز در منطقه وجود داشت،ضروری است مسوولین استانی و شهرستان در شورای راهبردی و بهداشت و درمان با تصویب بودجه و تخصیص اعتبارات لازم بازسازی اورژانس شهرک طالقانی به حالت سابق را در اولویت قرار دهند تا مردم بتوانند از خدمات آن بهره مند شوند.

 

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر