به نقل از خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام سید سلمان هاشمی روز گذشته25 شهریور در جلسه بازآفرینی شهری پایدار بندرماهشهر اظهار داشت: در شهرک طالقانی خانههایی وجود دارد که بیش از ده نفر در آن ساکن هستند و به اصطلاح این شهرک دچار انفجار جمعیتی شده و مسکن با توجه به افزایش جمعیت افزایش نیافته است.
وی افزود: یکی از معضلات دیگر شهرک طالقانی سکونتهای رسمی بوده که هیچ خدماتی به آن ارائه نمیشود؛ مسئولین باید طرح 25 هکتاری را به مردم واگذار کرده و طرح 60 هکتاری را آغاز کنند.
امام جمعه شهرک طالقانی شهرستان بندرماهشهر بیان کرد: فرماندار بندرماهشهر به عنوان نماینده عالی دولت باید در چنین جلساتی که برای رفع مشکلات و معضلات معیشتی مردم تشکیل شده حضور پیدا کنند.
مجاهد نظارات نیز در ادامه این جلسه اظهار داشت: بافت فرسوده بندرماهشهر به دلیل مهاجرت پذیری این شهرستان و دلایل مختلف بسیار گسترده بوده است و طرح شهرداری در خصوص بافت فرسوده مربوط به بیست سال پیش بوده که به دلیل دستور العمل جدید روی زمین مانده است.
شهردار بندرماهشهر افزود: محله کاریابی واقع در بخش مرکزی بندرماهشهر با وسعت 6 هزار متر مربع بوده که از محلههای حاشیهای و محروم بندرماهشهر به حساب میآید؛ خانههای این محله در طرح یکی از اتوبانها واقع شده و باید تملک شوند.
مدیر کل دفتر نظارت ستاد بازآفرینی شهری استان خوزستان نیز در این جلسه اظهار داشت: در ماده 59 برنامه ششم توسعه آمده است که باید طی 10 سال 2700 محله با آفرینی شوند یعنی باید سالانه 270 محله اولویت بندی شده و کار آنها آغاز شود؛ رئیس جمهور در سال 96 ماده 59 برنامه توسعه را به کل کشور ابلاغ کردند.
وی افزود: بازآفرینی شهری 9 محور داشته که 3 محور آن مربوط به مسائل زیربنایی بوده و 6 محور دیگر آن به مسائل اجتماعی ربط دارد که در 9 محور بازآفرین به مشارکت همگانی مردم اشاره شده است. در این سیستم معتمدین و بزرگان طبق نیازهای مردم برنامه را تعیین خواهند کرد.
جمور بیان کرد: برنامه محلات در ستاد بازآفرینی به ریاست فرماندار شهرستان تصویب شده و برای تایید نهایی به ستاد بازآفرینی استان منتقل خواهد شد؛ بیشترین مشکلات ستاد بازآفرینی در محلات در هماهنگی دستگاهها بوده است.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |